TUESDAY SPECIALS ВО EAST GATE MALL - East Gate Mall
?>

TUESDAY SPECIALS ВО EAST GATE MALL

Вторник е твој ден!

Отсега, па натаму, секој вторник во East Gate Mall е ден на попусти.

Остани во тек со најдобрите понуди од селектирани марки и посети нѐ овој и секој нареден вторник за големи изненадувања.

Специјалните попусти ќе бидат објавувани во неделниот каталог за Tuesday Specials. Секој вторник понудата ќе содржи нови, селектирани производи од повеќе марки и ќе важи само за тој ден.

Каталогот со попусти можеш да го најдеш на нашата веб-страница или на Facebook и на Instagram.

Те очекуваме!