Shitje verore në East Gate Mall! - East Gate Mall
Kthehu

Shitje verore në East Gate Mall!

image of the store

Nga 20 qershori, blini copëzat dhe modelet tuaja të preferuara me ultra zbritje!

Përfitoni nga zbritjet (nga 30 deri 50 për qind) në produktet e markave më të famshme.

Ju presim së bashku për të shënuar sezonin me euforinë e blerjeve!