“Kartë Dhuratë e East Gate” - East Gate Mall
?>

“Kartë Dhuratë e East Gate”

image of the store

“Kartë Dhuratë e East Gate”

Me “East Gate Gift Card” të East Gate Mall dhe Bankës Komerciale po e jepni dhuratën ideale. Kartat janë një dhuratë e shkëlqyer për çdo rast – ditëlindje, maturë, martesë, Vit të Ri apo çdo rast tjetër. Me dizajnin e bukur të kartës dhe paketimin, me mundësi përkushtimi personal, ju kushtoni vëmendje që lë mbresa të shkëlqyera.

SA ËSHTË VLERA E KARTAVE?

Me vlera prej 1000, 2000, 3000, 4000 dhe 5000 denarë dhe mundësinë për t’u përdorur në shumë pika shitjeje në East Gate Mall, ju mundësoni që të dashurit tuaj të zgjedhin dhuratën e tyre perfekte.

-SI MUND TË MERRET?

“Kartat Dhuratë të East Gate” mund të blihen në filialin më të afërt të Bankës Komerciale. Mjafton të zgjidhni vlerën që dëshironi të jepni – 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 ose 5.000 denarë. Kartat i merrni menjëherë edhe pa plotësuar formularë.
Karta Dhurata nuk është e personalizuar, pra nuk ka emër dhe mbiemër dhe mund të përdoret nga personi që e zotëron menjëherë.

NË ÇFARË PERIUDHË KOHORE MUND TË PËRDORËT?

Vlera e kartës mund të përdoret në dyqanet e East Gate Mall që janë pjesë e këtij programi, në një periudhë 6 (gjashtë) mujore nga blerja e saj.
Vlera mund të shpenzohet disa herë, ndërsa pronari mund të kontrollojë statusin e kartës së tij në çdo kohë përmes faqes së internetit të Bakës Komerciale në linkun e mëposhtëm ose në sportelet e Bankës.

 

PËR CILIN ËSHTË?

“Karta Dhuratë e East Gate” është për personat fizik dhe juridik që duan t’u japin karta me vlerë punonjësve të kompanive të tyre. Është një zgjidhje moderne dhe elegante kur kërkoni dhuratën më të përshtatshme për të shprehur dashuri, vëmendje, gëzim, respekt apo kënaqësi.

KU MUND TË PËRDORET?

Pronari i kartës do të mund të zgjedhë dhuratë sipas dëshirës së tij nga markat më të njohura të disponueshme në East Gate Mall për veshje, këpucë, teknologji, kozmetikë, aksesorë. Zgjedhja është e madhe! Shihni listën e dyqaneve në East Gate Mall.

Dyqane në East Gate Mall ku mundeni përdoret karta dhuratë.

 

Name Category Floor
Kares premium home -1 floor
City Fashion man / women fashion Ground floor
Cvekara Tedi Bloument I Art flowers -1 floor
Car Box cars -2 floor
Lush cosmetics Ground floor
Madame Coco home First floor
Skachers shoes Ground floor
Office Shoes shoes Ground floor
Under Armour sport First floor
Fashion house man / women fashion Ground floor
Tommy Hilfiger man / women fashion Ground floor
Gant man / women fashion Ground floor
L’Occitane cosmetics Ground floor
Sport Vision sport First floor
Buzz sport First floor
Nike sport First floor
Sport Riality sport First floor
Zen Diamond jewelry Ground floor
Literatura café coffee First floor
Literatura book store First floor
Patrizia Pepe women fashion Ground floor
Twinset women fashion Ground floor
Carpisa women accessories Ground floor
Liu Jo women fashion Ground floor
Yamamay women fashion Ground floor
L T B man / women fashion First floor
I Style electronics Ground floor
Jepuda cosmetics Ground floor
Max Optiks optics First floor
Bozhinovski watches Ground floor
Apteka Subra farmacy Ground floor
Arthur’s shoes First floor
Polleo Sport sport First floor
Krusel electic tools -2 floor
5g Store mobile accessories Ground floor
Springfild man / women fashion Ground floor
Okaidi kids First floor
Parfoise women accessories Ground floor
Mango man / women fashion Ground floor
Dan John man fashion Ground floor
Timberlend shoes Ground floor
Kiko Milano cosmetics Ground floor
Feshn end Frends man / women fashion Ground floor
Djoi Kafe I bakery coffee First floor
My Time watches First floor
La familija gifts -2 floor
Neptun electronics -1 floor
Smaragd jewelery Ground floor
DM Drogerie cosmetics First floor
Palestra fitness Втор кат
Qunto Cigars tobacco First floor
Qunto 1981 man / women fashion First floor
Krsh kids First floor
Original Marines kids First floor
Bonati man / women fashion First floor
Linea women fashion First floor
Motocentar SEG cars -2 floor
Bella women fashion First floor
Opposite shoes First floor
Dioptra optics First floor
ACC Fashion women fashion First floor