EAST GATE MANIA – LOJA SHPËRBLYESE! - East Gate Mall
?>

EAST GATE MANIA – LOJA SHPËRBLYESE!

image of the store

Nga data 1 korrik deri më 1 shtator, bëhu pjesë e lojës së madhe shpërblyese në East Gate Mall!

Shijoni blerjet dhe luani për: iPhone 13 Pro, trotinet elektrik, pushime verore në Greqi dhe shumë shpërblime të tjera.

Të drejtë pjesëmarrjeje kanë të gjithë personat e rritur në Republikën e Maqedonisë Veriore të cilët do të blejnë produkte në vlerë së paku 3.000 denarë nga subjektet shitëse që janë pjesë e lojës shpërblyese.

 

Neptun iStyle Fashion Group Yeppeuda My Time
Dm Max Optika Motocentar SinSay FABU Spot
Fresh Express Galerija Barcino Intersport Carpisa
Yamamay JYSK Mohito Reserved Access Fashion
XYZ Orsay Oliver Weber Ozdilek Krusel

 

Për të marrë pjesë dërgoni  SMS në numrin 149941 me numrin e llogarisë fiskale dhe datën e blerjes në

#ххххx dd.mm.vvvv

Shortet javore të shpërblimeve do të tërhiqen çdo të enjte, nga data 7 korrik deri më 25 gusht, në mënyrë të rastësishme (automatikisht, me ndihmën e softuerit).

07.07.2022
Fashion Group kupon, Yeppeuda kupon, My Time kupon, DM kupon, Max Optica kupon, FABU Spot pako produktesh, Reserved kupon, Armani Exchange kupon, Intersport kupon.

14.07.2022

Barcino – Pushime në Greqi, Yeppeuda kupon, Мax Optika kupon, Motocentar kupon, FABU Spot pako produktesh, Fresh Express kupon, JYSK kupon, Access Fashion kupon, Mapo City pako produktesh.

21.07.2022

Fashion Group kupon, DM kupon, Max Optika kupon, SinSay kupon, FABU Spot pako produktesh, Galerija produkt, Carpisa produkt, Reserved kupon, Аrmani Exchange kupon.

28.07.2022

Barcino – Pushime në Greqi, Маx Optika kupon, Моtocentar kupon, SinSay kupon, FABU Spot pako produktesh, Fresh Express kupon, JYSK kupon, Аccess Fashion kupon, Bonatti kupon.

04.08.2022

Fashion Group kupon, Yeppeuda kupon, Max Optika kupon, FABU Spot pako produktesh, Fresh Express kupon, Yamamay produkt, Mohito kupon, XYZ kupon, Oliver Weber kupon.

11.08.2022

Yeppeuda kupon, DM kupon, Max Optika kupon, Motocentar kupon, FABU Spot pako produktesh, Yamamay produkt, JYSK kupon, Ozdilek kupon, Krusel trotinet për fëmijë.

18.08.2022

Barcino – Pushime në Greqi, Маx Optika kupon, FABU Spot pako produktesh, Fresh Express kupon, Yeppeuda kupon, Mohito kupon, Orsay kupon, Оzdilek kupon, Oliver Weber kupon.

25.08.2022

Barcino – Pushime në Greqi, Max Optika kupon, Моtocentar kupon, FABU Spot pako produktesh, Carpisa produkt, JYSK kupon, XYZ kupon, Оrsay kupon.

Kurse më 1 shtator do të tërhiqen shpërblimet kryesore:

1x iPhone 13 Pro 128GB nga „iStyle“;

1x trotinet elektrik nga “Neptun”;

1x pushime veror në Greqi nga „Barcino“.

Në lojën shpërblyese, ju mund të merrni pjesë me një numër të pakufizuar llogarish fiskale dhe të dërgoni një numër të pakufizuar SMS nëse respektoni rregullat.

Të gjithë fituesit e çmimeve do të shpallen në ueb faqen tonë, me numrin e telefonit nga i cili kanë dërguar mesazhin për pjesëmarrje (me 2 shifra të fshehura).

Fituesit e shpërblimeve do të jenë në gjendje të marrin kuponin e tyre të shpërblimit në pikën e informacionit në East Gate Mall brenda 10 ditëve nga çdo shpallje e fituesve dhe më pas ta shkëmbejnë atë për një produkt/shërbim në pikën e shitjes që sponsorizon shpërblimin.

Kur të merrni shpërblimin, do të duhet të paraqitni faturën dhe të identifikoheni sipas numrit të telefonit dhe faturën fiskale që duhet ta ruani.

Përdorimi i kuponëve për fituesit e tërhequr në korrik është jo më vonë se data 31 gusht 2022.

Përdorimi i kuponëve për fituesit e tërhequr në gusht dhe shtator është jo më vonë se data 30 shtator 2022.

Rregullat e plota të lojës shpërblyese EAST GATE MANIA mund t’i shihni këtu.