-50% летен попуст во CALZEDONIA! - East Gate Mall
Назад

-50% летен попуст во CALZEDONIA!

image of the store

На 1 јули, започнува првата фаза од летните попусти во CALZEDONIA, дури и до 50%!
Посетете нѐ на 0 кат, во East Gate Mall.