Израдувај се себеси со прекрасниот асортиман на Pandora! / Намалението во продавниците на Pandora започна! - East Gate Mall
Назад

Израдувај се себеси со прекрасниот асортиман на Pandora! / Намалението во продавниците на Pandora започна!

image of the store

Искористи ја можноста да ги купиш своите омилени парчиња рачно доработен накит од внимателно избраниот асортиман и зачекори во инспиративните денови на Pandora.
Pandora ти дава можност од 1 јули 2022, некои од производите да ги купиш по 30% намалени цени!
Посети нѐ и биди нечиjа причина за насмевка!