Новости - East Gate Mall

Новости

"EGM talks" - Интервју со Арбнора Мемети

Арбнора Мемети - фоторепортерка

Повеќе

Новогодишни и Божиќни Рецепти со Cooking With Branko

Повеќе

ГИФТ КАРТИЧКА ОД ИСТ ГЕЈТ МОЛ И КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА

Ви најавуваме картичка за подарување токму пред Новогодишните и Божиќните празници.

Повеќе

"EGM talks" - Интервју со Олга Панго

Олга Панго - балерина, кореографка и уметнички раководител на Балетот при МОБ

Повеќе

Храброст, истрајност, успех, инспирација. Жена.

Секогаш тука за тие што им значат. Подготвени да го дадат најдобриот совет, поддршка или своето време.

Повеќе

TUESDAY SPECIALS ВО EAST GATE MALL

Повеќе

„Ист Гејт подарок-картичка“

Со „Ист Гејт подарок-картичка“ на East Gate Mall и Комерцијална банка го дарувате идеалниот подарок. Картичките се одличен подарок за секоја пригода – роденден, матура, венчавка, Нова година или кој било друг повод. Со убавиот дизајн на картичката и пакување со можност за лична посвета, подарувате внимание кое остава одличен впечаток.

Повеќе

Fashion Group со 8 нови брендови во Ист Гејт Мол

Mодниот лидер во нашиот регион ,,FASHION GRОUP” доаѓа во Ист Гејт Мол со сите свои трговски марки ...

Повеќе

ТИНЕКС отвора модерен хипермаркет во East Gate Mall️

TINEX го отвора наесен својот прв хипермаркет во склоп на трговски центар, токму во Ист Гејт Мол. TINEX HYPERMARKET ќе биде главниот маркет во трговскиот центар со површина од 2,000 m2.

Повеќе

Добре дојдовте во East Gate Living: урбано живеење во новото срце на градот

Повеќе