Летна распродажба во East Gate Mall! - East Gate Mall
Назад

Летна распродажба во East Gate Mall!

image of the store

Oд 20 јуни купете ги омилените парчиња и модели на ултра попуст!

Искористете ги попустите (од 30 до 50 проценти) на производи од најпознатите марки.

Ве очекуваме за заедно да ја одбележиме сезоната со пазарувачка еуфорија!