ПРАЗНИЧНИ ПОНУДИ ВО EAST GATE MALL! - East Gate Mall
?>

ПРАЗНИЧНИ ПОНУДИ ВО EAST GATE MALL!

image of the store

Прославете ги пролетта и новата сезона со нов стил.

Подновете се со модерни парчиња од новите колекции на познатите марки, или изненадете ги своите сакани со мал гест на внимание од големиот асортиман на понуди.

Поминете  време со пријателите на кафе или со семејството на ручек.

Овој Велигден бидете во East Gate Mall и искористете ги празничните понуди.