Почетна - East Gate Mall
promotion promotion promotion

Новости

TUESDAY SPECIALS ВО EAST GATE MALL

Вторник е твој ден!
Отсега, па натаму, секој вторник во East Gate Mall е ден на попусти.
Остани во тек со најдобрите понуди од селектирани марки и посети нѐ овој и секој нареден вторник за големи изненадувања.

Повеќе

ИСТ ГЕЈТ МОЛ ИНФОРМАЦИИ

Ист Гејт Мол нуди уникатно и ексклузивно шопинг искуство! Во нашето портфолио имаме повеќе од 220 продавници кои претставуваат повеќе од 350 брендови!

Ист Гејт Мол е
еден од најголемите
шопинг центри во регионот

Се наоѓа на атрактивна и лесно достапна локација во Скопје на улица Беласица бр.2. Ист Гејт Мол нуди шопинг и забава на 160.000 m2. Нашиот уникатен концепт и дизајн ги исполнува сите светски стандарди за квалитетен шопинг.

Ист Гејт Мол нуди уникатно и ексклузивно шопинг искуство! Во нашето портфолио имаме повеќе од 220 продавници кои претставуваат повеќе од 350 брендови!

ПОСЕТИ НЕ

ПОСЕТИ НЕ

Повеќе
БРЕНДОВИ

БРЕНДОВИ

Повеќе
ПОНУДИ

ПОНУДИ

Повеќе
НАСТАНИ

НАСТАНИ

Повеќе
ЗАБАВА

ЗАБАВА

Повеќе
ГАСТРОНОМИЈА

ГАСТРОНОМИЈА

Повеќе
УСЛУГИ

УСЛУГИ

Повеќе

Промоции

Види ги сите

Промоции

Погледнете ги нашите најнови промоции и уживајте во вашето шопинг искуство

Ви го нудиме најдобриот избор на мода, забава и гастрономија.

Почетна

Повеќе

Истражи ја интерактивната мапа

Запознајте го Ист Гејт Мол.

Забава и шопинг на 160,00 м2 само за вас и вашите најблиски! Уникатен концепт и светски дизајн!

Прочитајте ги најновите вести за Ист Гејт Мол и сите важни објави за брендовите. Бидете информирани во секое време.

East Gate Mania – Добитници од второто извлекување

Повеќе